Een stijlvolle uitvaart tegen een eerlijke prijs! - Bedrijfsboodschap
 
Over uitvaartzorg Memoriam Walcheren
 
Uitvaartzorg Memoriam Walcheren is een betrokken uitvaartonderneming gevestigd in Zeeland en bestaat uit een collectief van ervaren uitvaartverzorgers, waarbij de kennis en het gevoel dat bij een uitvaart past van generatie op generatie is overgedragen. Zij houden een familietraditie van uitvaartverzorging in ere. Zij stellen zich ten doel de wil van de overledene te respecteren en er te zijn voor de  nabestaanden, in de moeilijke periode gelegen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart. Vanuit een respectvol en persoonlijk uitgangspunt regelen zij alle zaken met betrekking tot de uitvaart en vertalen zij deze naar een uitvaartdienst, die recht doet aan de nagedachtenis van uw dierbare.
 
 
 
Wat kost een uitvaart?
  
'Wat kost een uitvaart?', is tegenwoordig een veelgestelde vraag.Verzekeraars en deskundigen rekenen u voor dat een eenvoudige uitvaart tegenwoordig al snel zo'n € 6.000,00 of méér kost en dat is ook vaak zo! Uitvaartzorg Memoriam Walcheren hanteert een concept waarbij de uitvaartkosten soms duizenden euros lager uitvallen dan men verwacht.
 
Onze ervaring is dat door de huidige economische situatie in Nederland, mensen niet meer bereid en voorbereid zijn om dit soort hoge uitgaven te bekostigen.
Vaak wordt er ingespeeld op de emoties van de nabestaanden waardoor er impulsief kostbare beslissingen omtrent de uitvaart worden genomen, welke vervolgens leiden tot een uiteindelijk ondoorzichtige en torenhoge uitvaartnota.
Tevens volstaat het verzekerde bedrag in 9 van de 10 gevallen niet meer.
 
Uit recente TV-programma's, zoals TROS- Radar en Kassa, hebben veel consumenten moeten vernemen dat de gemiddelde uitvaartnota kunstmatig hoog gehouden wordt. Als voorbeeld werd een eenvoudige uitvaartkist genoemd waarvan de inkoopprijs slechts € 250,00 bedroeg en deze zelfde kist werd vervolgens voor € 650,00 aan de nabestaanden doorberekend.
Dit tesamen met ondoorzichtige doorberekening van overige leveranties,  leidde tot ontevredenheid en teleurstelling bij de consumenten, met als gevolg dat zij bewuster zijn geworden en meer dan ooit aan prijsvergelijking tussen uitvaartondernemers zijn gaan doen.
 
In navolging van uitvaartondernemers in sommige grote steden, welke succesvol een budgetconcept hebben bedacht en toegepast  heeft uitvaartzorg Memoriam Walcheren  verschillende uitvaartpakketten samengesteld, welke u op deze website kunt terugvinden. Zo weet u precies waar u aan  toe bent!
 
Deze zorgvuldig samengestelde pakketten zijn uiteraard tegen geringe méérprijs uit te breiden, zodat deze volledig aansluiten op uw wensen. Ondanks de lage prijsstelling worden er géén concessies gedaan aan de kwaliteit van de uitvaart.
Zij worden met de grootst mogelijke zorg en respect behandeld; u legt immers de zorg van uw dierbare in onze handen en dat is ons een eer!
 
Door onze  uitvaartlocatie in de Mortiere aan de Fagotweg te Middelburg,  zijn wij in staat u deze pakketten,  aan te bieden. Deze locatie biedt, naast een koelruimte, een rouwkamer in huiselijke sfeer, om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.
 
Tevens is hier de mogelijkheid om na afloop van de uitvaart nog samen te zijn en gebruik te maken van een uitgebreid assortiment consumpties zoals een koffietafel, High Tea, of lunchbuffet. Heeft u liever de traditionele koffie met cake is dat uiteraard ook mogelijk.
 
 
 
 
 
 
Uitvaartzorg Memoriam Walcheren heeft ervaring met
uitvaarten in alle culturen en religies.